Cronian Group este format din acceleratorul universitar Cronian Academy, incubatorul pentru start-upuri Cronian Labs si Cronian Talent, companie care se ocupa de management operational pentru cercetare si dezvoltare, ocupandu-se in special de dezvoltarea de aplicatii mobile.

“Ceea ce face, noi nu este nici outsourcing, nici consultanta. Facem recrutare pentru a forma echipe de cercetare si dezvoltare, mai exact ce ar face un country manager daca ar veni in Romania”, explica antreprenorul.

Cererea pentru dezvoltatori de aplicatii mobile este cu mult peste ceea ce poate pregati Romania

Pentru Cronian Talent lucreaza 50 de oameni pentru cinci clienti din Elvetia, printre care Ringier, agentii digitale sau start-up-uri. De altfel, Mihai Mafteianu declara ca firma a fost inregistrata in Elvetia din cauza mediului fiscal instabil din Romania.

Seful Cronian Group nu a oferit date despre cifra de afaceri a Cronian Talent, insa a spus ca anul acesta mizeaza pe o crestere de 150%.

“Ne vom extinde baza de clienti si, implicit, echipa existenta. Am inceput anul trecut, acum avem 50 de oameni, iar pana la finalul anului vom fi peste 100 de persoane. Vrem sa recrutam specialisti pentru trei verticale: dezvoltare de aplicatii mobile, dezvoltare de platforme web in cloud si managementul proceselor de business (BPM). Majoritatea clientilor vin la noi pentru dezvotarea de aplicatii mobile. Cererea pe care o avem pentru recrutare depaseste cu mult capacitatea Romaniei de a pregati specialisti in tehnologii de varf”, mai spune Mafteianu.