"Aplicatia „Felicitaro” aduce un plus de valoare si de semnificatie continutului si mesajelor social media, imbinand cu grija nostalgia vremurilor parintilor si bunicilor cu tehnologia prezentului", considera oficialii companiei. Pentru a trimite o felicitare prin intermediul aplicatiei „Felicitaro”, utilizatorii trebuie sa urmeze 5 pasi:

1. Sa faca o fotografie sau sa aleaga una din albumul telefonului;
2. Sa adauge un mesaj;
3. Sa semneze cartea postala cu degetul pe ecranul dispozitivului;
4. Sa adauge destinatarul (unul sau mai multi);
5. Sa comande felicitarea care va fi trimisa oriunde in lume.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store sau Google Play de catre clientii cu abonament sau cartela, indiferent de retea, cu conditia sa aiba un terminal compatibil cu sistemul de operare Android versiunea 4.1 (sau o versiune ulterioara) sau cu sistemul de operare iOS versiunea 7.0 (sau o versiune ulterioara). Traficul de date realizat la descarcare si in aplicatie este consumat din traficul inclus in optiunile de date active din contul utilizatorilor.

In urma comenzii, cartea postala este imprimata pe o hartie speciala de 350g/mp si trimisa in plic, in vederea protejarii datelor personale si pentru confidentialitatea mesajului. Timpul de livrare este de aproximativ doua zile lucratoare pe teritoriul Romaniei si de pana la sase zile lucratoare in alte tari. Clientii pot plati prin PayPal, prin card de credit sau prin SMS, in functie de tara in care se afla. Costul unei felicitari este de 1,8 euro daca plata se efectueaza prin PayPal sau credit card si 2 euro (plus TVA) pentru plata prin SMS.