Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, a decis sa aloce 1,5 milioane de lei pentru organizarea „Targului de Craciun Bucuresti 2018”. Mai mult, pregatirile pentru Sarbatori nu se incheie aici: pentru achizitionarea felicitarilor de Craciun, institutia condusa de Gabriela Firea este dispusa sa dea 100.000 de lei. Adica, peste 21.000 de euro, scrie Digi24.

Prin cumparare directa, Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Creart) s-a asigurat ca bucurestenii vor avea si anul acesta targ de Craciun. Cat va costa fericirea bucurestenilor? 1,5 milioane de lei, adica aproximativ 321.000 de euro. Castigatoarea contractului este Multimedia Film SRL, o firma cu sediul in Bucuresti.

Cand va avea loc Targul de Craciun 2018 din Bucuresti

Din anuntul de atribuire, publicat de Banii nostri, aflam ca „Targul de Craciun Bucuresti 2018” va avea loc in perioada 30 noiembrie - 27 decembrie, in Piata Constitutiei. Pentru banii primiti de la administratia Capitalei, firma va asigura, printre altele, „servicii de transport tur/retur si montare/demontare casute mestesugari, servicii de montare/demontare brad structura metalica (inclusiv cablare) si Casuta Mosului, porti intrare, iesle, servicii de amenajare locatie cu elemente decorative, reconditionare elemente de decor”.

Felicitari de Craciun de la PMB

Cat despre felicitarile de Craciun, Primaria Capitalei - direct, nu prin intermediar - si-a anuntat intentia de a da 100.000 de lei fara TVA firmei DNS Birotica SRL pentru 10.000 de felicitari. Raspunsul ofertantului a venit pe 29 octombrie, fiind propus un pret pe bucata un pic mai mic decat propuse PMB (9,88 lei in loc de 10 lei). Procedura de achizitie este aproape de incheiere, aflandu-se momentan in faza „deliberare”.

Cumpararea directa a fost criticata de consilierul local al USR Clotilde Armand: „V-ati intrebat ce mai face doamna Firea cu banii nostri? Va spun eu: cumpara ''Felicitari de Craciun'' in valoare de 21.000 EUR. De unde doreste sa cumpere? De la Sebastian Ghita. Firma DNS Birotica este una din firmele controlate de Sebastian Ghita, prin care acesta derula contracte de milioane de euro cu statul. DNS Birotica a primit, in ultimii ani, contracte de peste 37,5 milioane de euro de la institutii publice, o parte din ele prin incredintare directa. Prioritati pentru PSD...”.

Sursa foto: Grigore Popescu / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri