Incepand cu 23 august 2015, ca urmare a deciziei partenerilor Telekom, Clicknet eMail nu va mai fi disponibil clientilor operatorilor telecom.

„Inainte sa renunti la contul Clicknet Email, asigura-te ca toate datelele (contacte, email-uri, calendar, etc.) sunt salvate pe echipamentele tale, sub forma de arhiva. De asemenea, pentru a nu afecta activitatea ta, poti pastra si poti avea in continuare acces la continutul contului tau, daca transferi toate datele catre un cont de Gmail”, conform Telekom Romania, care ofera pe site instructiuni exhaustive despre cum sa iti salvezi mail-urile si contactele de pe Clicknet.

Oficialii Telekom Romania nu au oferit informatii despre motivul pentru care Clicknet a incetat cooperarea cu operatorul telecom. In februarie 2013, compania renunta insa la brandurile Dolce si Clicknet, urmand ca serviciile de televiziune si respectiv Internet sa fie vandute sub numele, pe atunci, Romtelecom.

Principalii concurenti ai Telekom sunt Orange, Vodafone, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri