Altex redeschide magazinul din centrul comercial Iulius Mall Iasi, cu un nou concept de reamenajare, pe o suprafata de peste 2.000 metri patrati, in urma unei investitii de circa 500.000 de euro, in care clientii pot testa echipamentele, a anuntat joi retailerul eletro-IT.

Lucrarile de reamenajare pentru spatiul de peste 2.000 de metri patrati au fost finalizate in mai putin de doua saptamani, noul concept dispunand de insule de testare si demo pentru clienti.

Acestia pot comanda produsele online sau sa le rezerve pe site, urmand sa le ridice din show room-ul din Iulius Mall, scrie Mediafax.

"Nu am investit intr-un magazin in Palas din cauza costurilor mari de locatiune care nu ne-ar fi putut permite sustinerea promisiunii de a oferi cel mai mic pret din Romania. In plus, distanta mare fata de parcare ar fi fost si ea un impediment. La Iulius Mall avem parcare chiar in fata magazinului care reprezinta un avantaj fata de un showroom care s-ar fi aflat in Palas, a declarat intr-un comunicat Dan Ostahie, CEO Altex Romania.
Clientii au la dispozitie in magazin circa 16.000 de produse, fiind deserviti de 30 de angajati.

Altex Romania, cu o retea de 75 de magazine la nivel national, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 250 milioane euro, in crestere cu 15% fata de 2013.

Principalii concurenti ai Altex sunt eMag, Flanco, Domo, precum si Cel.ro sau PCGarage.ro.

Citeste si:
Altex redeschide magazinul din Plaza România după un proces de...
Altex redeschide magazinul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
An atipic: În 2020 vânzările de smartphone-uri ar putea avea o scădere RECORD
Setari Cookie-uri