Piata locala de videoproiectoare va creste in acest an pe fondul nevoii de inlocuire a proiectoarelor vechi, cel putin asta sustin reprezentantii Epson Romania, unul dintre cei mai mari producatori de solutii de imagistica la nivel mondial.

„Proiectoarele devin din ce in ce mai accesibile. Observam o scadere a pretului mediu de la 570 de euro la finalul anului trecut, la 530 de euro in prezent. In acelasi timp dimensiunile proiectoarelor se reduc. Exista un interes din ce in ce mai mare din partea utilizatorilor catre proiectoare de dimensiuni reduse pe care sa le poata manevra cu usurinta, dar si catre proiectoarele care pot oferi imagini la rezolutii din ce in ce mai mari. Totodata, nevoia de inlocuire a echipamentelor vechi va face ca piata sa isi continue evolutia pozitiva”, a declarat Simona Decuseara, sales & marketing manager Epson Romania si Bulgaria.

Conform datelor Epson Romania, valoarea locala a pietei de videoproiectoare s-a ridicat anul trecut la 10 milioane de euro, din punctul de vedere al volumelor fiind comercializate peste 13.000 de unitati.

Epson Romania mizeaza in acest an pe un avans de 10% al business-ului la nivel local, pe segmentul de proiectoare avand o cota de piata de 27%.

Epson si-a extins in aceasta toamna gama de proiectoare cu 11 noi modele destinate atat folosirii la birou, cat si pentru divertismentul de acasa, fie ca e vorba de realizarea de prezentari, vizionarea de filme, rularea de jocuri, sau de urmarirea meciului de fotbal al echipei favorite impreuna cu prietenii.

Noua serie Epson include opt proiectoare care pot fi transportate cu usurinta - EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04 - si care sunt ideale atat acasa, cat si la birou.

Principalii concurenti ai Epson la nivel local sunt Konica Minolta, HP sau Canon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri