Prin aceasta preluare, Hex IT isi extinde portofoliul de solutii destinat optimizarii proceselor de business ale clientilor sai.

“Reunite, echipele Hex IT si Enterprise Concept numara acum peste 50 de consultanti, programatori si ingineri IT certificati in consultanta de business (de ex. Six Sigma, Lean, etc.) si diverse tehnologii, constituind astfel un pol important de consultanta BPM si IT pentru mediul enterprise si cel al companiilor medii private. Portofoliul nostru de clienti include companii mari, din multiple industrii, precum Arabesque, Agricover, Carrefour, Mega Image, AD Pharma, Volksbank, Groupama, McDonalds, Volksbank, Vodafone, Allianz si altii. Preluarea Enterprise Concept ne incurajeaza sa ne stabilim obiective ambitioase de business si in 2016, cifra estimata de afaceri fiind de aproximativ 2 milioane de euro", a declarat Radu Voicu, CEO al Hex IT si Enterprise Concept.

“Enterprise Concept implineste anul acesta 10 ani de activitate si tot atatia de cand contribuie la imbunatatirea activitatii partenerilor sai, prin eficientizarea proceselor de business. In urma acestei preluari, definita de investitiile si aportul managerial puternic pe care Hex IT le-a adus, urmarim sa asiguram angajatilor si partenerilor de afaceri Enterprise Concept un portofoliu amplu de competente si solutii, dar si sa ne extindem activitatea la nivel national si international”, a mai precizat Voicu

Ca dovada a parteneriatului care a stat la baza preluarii, George Cretu, fondatorul Enterprise Concept va ramane in continuare alaturi de Enterprise Concept, in calitate de Business Management Consultant.