Dezvoltatorul de software Cegeka Romania isi extinde operatiunile in afara Bucurestiului si va deschide in luna decembrie un birou in Iasi, unde va angaja 100 de oameni.

Cegeka are in prezent o echipa de 290 de oameni in Bucuresti.

"Ne deschidem birou in Iasi, pana la sfarsitul acestui an, unde intentionam sa avem 100 de angajati, la sfarsitul lui 2016. Am inceput deja recrutarile si am angajat pentru echipa din Iasi primul specialist .Net. Vom recruta, in general, specialisti Java, .Net si ingineri", a declarat Mihaela Joian, manager de resurse umane la Cegeka Romania.

Compania va angaja cativa seniori, care vor coordona echipe de juniori.

Compania a angajat in 2015 alte 100 de persoane si isi propune sa ajunga la 500 de angajati in urmatorii doi ani.

Cei interesati sa lucreze in compania de dezvoltare software si infrastructura trebuie sa stie ca salariile in acest domeniu incep de la 600-700 de euro pe luna, angajatii au posibiltatea de a "migra" intre cele doua departamente si sansa de a avansa, in functie de rezultate.

Compania de dezvoltare software si infrastructura a rulat anul trecut afaceri in valoare de 44,4 milioane de lei (10 milioane de euro) si a obtinut un profit net de 8,2 milioane de lei (1,85 milioane de euro), avand un numar mediu de 178 de angajati.

Cei mai mari dezvoltatori de software din Romania sunt Oracle Romania, Bitdefender, Siveco Romania, Microsoft Romania, Teamnet Business Services si SAP Romania.

In 2014, veniturile totale ale companiilor producatoare de software si servicii IT din Romania s-au ridicat la 2,42 miliarde de euro, cu o crestere de 14% estimata pentru 2015. In industrie lucreaza peste 100.000 de romani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri