„Piata de masini de spalat vase creste constant in ultimii ani in Romania si datorita faptului ca utilizatorii inteleg beneficiile acestui produs in bucatarie. O masina de spalat vase este la fel de utila ca o masina de spalat rufe deoarece, cu ajutorul ei, poti face economii importante de timp, apa si energie”, declara Loredana Butnaru, director de vanzari Miele Romania.

Miele ofera in Romania o gama de circa 20 de modele de masini de spalat. Printre cele mai inovatoare modele se numara G 6000, singura masina de spalat vase din lume cu tehnologia patentata Knock2Open.

Miele Romania isi extinde gama de masini de spalat vase din noiembrie, cand vor fi disponibile in magazine produsele din seria „Active”. Modelele se adreseaza cumparatorilor care achizitioneaza pentru prima data un astfel de produs. Electrocasnicele din aceasta categorie au fost prezentate in premiera la IFA Berlin 2015 si corespund seriei 4000. Diferenta este insa ca noile masini de spalat vase vin cu un pret mai accesibil. In Romania, pretul de vanzare porneste de la 2.670 de lei.

Modelele din gama Active includ toate tipurile de masini de spalat vase, de la modelele de sine statatoare la cele incorporabile si dispun de o capacitate de incarcare de 13 sau 14 seturi de vase.