Dan Berteanu are o experienta de aproape 20 de ani in vanzari si in managementul echipelor. A ocupat pozitii de conducere in companii mari, prezente in Romania, producatoare de bunuri de larg consum, produse chimice de intretinere industriala si consultanta. Trainer si antreprenor cunoscut pe plan local, Berteanu conduce astazi propria companie, Equatorial, si sustine workshopuri pentru angajatii din top si middle management.

„Avem multe de invatat de la Dan si speram ca impreuna sa sustinem compania sa ajunga tot mai sus. Recenta includere in topul Deloitte CE Technology Fast 50 reflecta eforturile depuse in ultimii ani in dezvoltarea companiei. Aceasta este cea mai importanta recunoastere primita de Bittnet pana acum, la nivelul Europei Centrale”, a declarat Mihai Logofatu, CEO al Bittnet.

In 2013 si 2014, Bittnet a fost inclusa in topul Deloitte Technology Fast 500 al celor mai dinamice companii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), in care au fost nominalizati jucatori IT&C din peste 20 de tari.

Citeste si:

Bittnet ofera clientilor o varietate de cursuri IT, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic.

In ceea ce priveste proiectele viitoare, compania cauta sa-si diversifice continuu serviciile axandu-se, in special, pe tehnologiile de tip cloud si securitatea informatiilor. Totodata, Bittnet mizeaza pe parteneriatele cu marii producatori IT (precum Amazon Web Services, Cisco, Microsoft, Oracle, Dell SonicWall, Citrix, etc), precum si pe lansarea pe piata romaneasca a unor concepte internationale (AWSome Day).

Principalii concurenti ai Bittnet sunt Totalsoft, Softwin sau Zitec.