Incepand de joi, utilizatorii Digi Mobil Italia vor beneficia de acoperire extinsa bazata pe tehnologia 2G si 3G, prin intermediul retelei TIM. Pentru a beneficia de avantajele noii acoperiri, utilizatorii trebuie sa isi schimbe SIM-ul intr-unul din cele peste 1600 de puncte de vanzare Digi Mobil din Italia sau sa solicite primirea acestuia la domiciliu, prin intermediul contului de client. Schimbarea SIM-ului nu presupune niciun cost din partea utilizatorilor Digi Mobil Italia si poate fi facuta incepand cu 10 decembrie 2015.

“Parteneriatul cu TIM le va aduce utilizatorilor nostri o acoperire extinsa a retelei. Serviciul Digi Mobil va putea fi utilizat de catre 99,8% din locuitorii Italiei, datorita acestui parteneriat care aduce nou acoperirea extinsa a serviciului Digi Mobil. Totodata, in luna decembrie le oferim promotional utilizatorilor nostri un bonus suplimentar la cartelele preplatite pentru a se convinge de avantajele retelei si de pachetul generos pe care il ofera Digi Mobil Italia”, a declarat Dragos Chivu, director general Digi Mobil Italia.

Digi Mobil Italia le aduce utilizatorilor sai care au optiunile Amici800 sau Ciao400 active si isi inlocuiesc cartela pana la sfarsitul acestui an, un bonus suplimentar care consta in convorbiri si mesaje nelimitate catre reteaua Digi din Italia, Romania, Spania si fix Digi Tel Romania, precum si 100 GB trafic internet, pana la data de 01 ianuarie 2016.

Noii clienti din Italia pot achizitiona cartela preplatita de la Digi Mobil cu 10 euro (TVA inclus), iar in perioada 10 - 31 decembrie 2015, la activarea optiunilor Amici800 sau Ciao400 vor primi suplimentar 3 GB trafic internet, precum si apeluri si SMS nelimitate catre reteaua Digi din Italia, Romania, Spania si fix Digi Tel Romania.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Vodafone, Orange, precum si UPC si Telekom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri