“Parteneriatul cu TIM le va aduce utilizatorilor nostri o acoperire extinsa a retelei. Serviciul Digi Mobil va putea fi utilizat de catre 99,8% din locuitorii Italiei, datorita acestui parteneriat care aduce nou acoperirea extinsa a serviciului Digi Mobil. Totodata, in luna decembrie le oferim promotional utilizatorilor nostri un bonus suplimentar la cartelele preplatite pentru a se convinge de avantajele retelei si de pachetul generos pe care il ofera Digi Mobil Italia”, a declarat Dragos Chivu, director general Digi Mobil Italia.

Digi Mobil Italia le aduce utilizatorilor sai care au optiunile Amici800 sau Ciao400 active si isi inlocuiesc cartela pana la sfarsitul acestui an, un bonus suplimentar care consta in convorbiri si mesaje nelimitate catre reteaua Digi din Italia, Romania, Spania si fix Digi Tel Romania, precum si 100 GB trafic internet, pana la data de 01 ianuarie 2016.

Noii clienti din Italia pot achizitiona cartela preplatita de la Digi Mobil cu 10 euro (TVA inclus), iar in perioada 10 - 31 decembrie 2015, la activarea optiunilor Amici800 sau Ciao400 vor primi suplimentar 3 GB trafic internet, precum si apeluri si SMS nelimitate catre reteaua Digi din Italia, Romania, Spania si fix Digi Tel Romania.

Principalii concurenti ai RCS&RDS sunt Vodafone, Orange, precum si UPC si Telekom.