Managerull are 25 ani de experienta in industria de software si plati electronice. Inainte de preluarea functiei de conducere in cadrul Avangate, Hart a fost presedinte si CEO pentru Official Payments. De asemenea, a contribuit la dezvoltarea companiei si la strategia de produs pentru ACI Worldwide.
Inainte de mandatul de la Official Payments, Hart a gestionat din pozitia de presedinte afacerile companiei Fuelman, divizia de carduri personalizate a FleetCor.

Actualul CEO Avangate a mai fost vicepresedinte si director general pentru Electronic Banking Services a CheckFree, cea mai importanta solutie de software si servicii bancare detinuta de Fiserv. Totodata, are experienta si in vanzari, marketing si management de produs in companii precum Microsoft, CheckFree si NationsBank, acum Bank of America.

“Comertul digital se dezvolta intr-un ritm impresionant, iar Avangate se afla intr-o pozitie exceptionala pe piata pentru a beneficia de acest avant si, in acelasi timp, pentru a contribui semnificativ la consolidarea lui”, afirma Alex Hart.

Citeste si:

Avangate, companie din portofoliul fondului de investitii Francisco Partners, este un jucator important in piata de solutii de comert electronic pentru producatorii de software, SaaS si servicii online. Printre clientii Avangate se numara ABBYY, Bitdefender, HP Software, Kaspersky, Caphyon, Syncro Soft, 123contactform sau Telestream.

Avangate este o companie fondata in 2006 de Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din Romania, si Cristian Badea.