Miroslav Majoroš (56 de ani) va fi din ianuarie CEO al grupului de companii Telekom Romania, el inlocuindu-l pe Nikolai Beckers, cel care a condus grupul in ultimii doi ani si jumatate si care va parasi operatorul german de telecomunicatii.

Miroslav Majoros este fostul CEO al Slovak Telekom si a ocupat pozitii de conducere in cadrul Slovak Television, IBM Slovacia, iar in ultimii 13 ani, in cadrul Telekom. Din 2010 a detinut pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al Slovak Telekom.

La Telekom Romania, prioritatile sale vor fi extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridica a operatiunilor.

Majoros va ramane presedintele Consiliului de Administratie al Slovak Telekom.
“Ma bucur ca Miroslav Majoroš se alatura operatiunilor noastre foarte importante din Romania, aducand o experienta de valoare de pe o piata cu provocari similare”, a declarat Michael Tsamaz, presedinte si CEO OTE Group si presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications.

Miroslav Majoroš a absolvit Facultatea de Electronica si Informatica din cadrul Universitatii Slovace de Tehnologie din Bratislava si pe parcursul carierei sale a urmat programe educationale de management la Harvard Business School si Stanford Graduate School of Business.
In perioada 1994 - 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungand in pozitia de Director General, iar din 2000 pana in 2002 a detinut aceasta pozitie atat pentru IBM Cehia, cat si pentru IBM Slovacia.
Din 2003 a fost Presedinte / CEO al Slovak Telekom si Membru al Consiliului de Administratie. In 2005 a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Slovak Telekom. A fost Membru al Consiliului de Administratie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 pana la 30 iunie 2010, a fost presedinte al Consilului de Administratie. Din 1 iulie 2010, a detinut pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si CEO Slovak Telekom.

Citeste si:
Ce solutie propune Telekom pentru reintroducerea canalelor Discovery
Telekom propune Discovery...

Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Parteneriatul Telekom-Orange: Primele oferte vor aparea in mai, iunie