Grupul de companii Telekom Romania anunta prelungirea cu un an a mandatului lui Miroslav Majoroš in pozitia de CEO, incepand cu data de 1 ianuarie 2020. Miroslav Majoroš a fost numit in pozitia de CEO al Telekom Romania la 1 ianuarie 2016.

Michael Tsamaz, Presedinte si CEO, OTE Group si Presedinte al Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications S.A., a declarat: „Rezultatele companiei demonstreaza ca Miroslav si echipa sa de management conduc Telekom Romania in directia corespunzatoare. Telekom Romania va continua procesul de transformare in beneficiul clientilor, angajatilor si actionarilor companiei”.

Pentru a tine pasul cu evolutia pietei, Telekom Romania va continua implementarea strategiei, generand servicii accesibile si relevante, portofoliu si operatiuni simplificate si procese digitale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri