Expozitia are loc in perioada 20 aprilie – 9 octombrie 2016 la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti.
Denumita "Forme in timp – viitorul nostalgiei", colectia cuprinde 55 de lucrari ale unui numar de 30 de artisti, dintre care cinci din Romania.

„Colectia este despre impartasirea emotiilor in varianta moderna”, a declarat declarat Miroslav Majoros, CEO al companiei.
Compania a lansat o aplicatie dedicata acestei colectii denumita Art Collection Telekom, aceasta fiind disponibila pentru sistemele Android si iOS.

„Ma bucur ca nu doar arta sustine tehnologia, ci si tehnologia sustine arta”, a mai spus managerul.
Colectia de Arta a Deutsche Telekom a fost fondata in 2010 si pune accentul pe arta contemporana din Europa de Est si Sud-Est. Colectia urmareste bogatia vietii artistice si sociale a regiunii si plaseaza lucrari contemporane alaturi de creatii istorice importante din deceniile precedente. Romania este prima tara din afara Germaniei in care grupul german de telecomunicatii Deutsche Telekom lanseaza aceasta expozitie.

Expozitia este curata de Adriana Oprea din partea MNAC, in colaborare cu specialistii care s-au ingrijit de Colectia de Arta Telekom: Nathalie Hoyos si Rainald Schumacher.
Artistii care expun sunt: Mihut Boscu-Kafchin, Stanisław Dróżdż, Ksenia Gnilitska, Igor Grubić, Aneta Grzeszykowska, Petrit Halilaj, Pravdoliub Ivanov, Ali Kazma, Šejla Kamerić, Lesia Khomenko, Genti Korini, Zofia Kulik, Vlado Martek, Sükran Moral, Ciprian Muresan, Vlad Nanca, Ioana Nemes, Roman Ondák, Dan Perjovschi, Agnieszka Polska, Tobias Putrih, Nedko Solakov, Mladen Stilinović.

Sursa foto: http://i13.mnm.is/anhang.aspx?ID=0ae197f52102538548