Deutsche Telekom, grupul german care detine cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat o colectie de arta, Romania fiind prima tara din afara Germaniei in care sunt expusele creatiile, a declarat Miroslav Majoros, CEO al companiei, in cadrul unei conferinte de presa la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti.

Expozitia are loc in perioada 20 aprilie – 9 octombrie 2016 la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti.
Denumita "Forme in timp – viitorul nostalgiei", colectia cuprinde 55 de lucrari ale unui numar de 30 de artisti, dintre care cinci din Romania.

„Colectia este despre impartasirea emotiilor in varianta moderna”, a declarat declarat Miroslav Majoros, CEO al companiei.
Compania a lansat o aplicatie dedicata acestei colectii denumita Art Collection Telekom, aceasta fiind disponibila pentru sistemele Android si iOS.

„Ma bucur ca nu doar arta sustine tehnologia, ci si tehnologia sustine arta”, a mai spus managerul.
Colectia de Arta a Deutsche Telekom a fost fondata in 2010 si pune accentul pe arta contemporana din Europa de Est si Sud-Est. Colectia urmareste bogatia vietii artistice si sociale a regiunii si plaseaza lucrari contemporane alaturi de creatii istorice importante din deceniile precedente. Romania este prima tara din afara Germaniei in care grupul german de telecomunicatii Deutsche Telekom lanseaza aceasta expozitie.

Expozitia este curata de Adriana Oprea din partea MNAC, in colaborare cu specialistii care s-au ingrijit de Colectia de Arta Telekom: Nathalie Hoyos si Rainald Schumacher.
Artistii care expun sunt: Mihut Boscu-Kafchin, Stanisaw Dród, Ksenia Gnilitska, Igor Grubi, Aneta Grzeszykowska, Petrit Halilaj, Pravdoliub Ivanov, Ali Kazma, Šejla Kameri, Lesia Khomenko, Genti Korini, Zofia Kulik, Vlado Martek, Sükran Moral, Ciprian Muresan, Vlad Nanca, Ioana Nemes, Roman Ondák, Dan Perjovschi, Agnieszka Polska, Tobias Putrih, Nedko Solakov, Mladen Stilinovi.

Citeste si:
Majoros, Telekom: Industria telecom s-a confruntat cu multe provocari
Majoros, Telekom: Industria...

Sursa foto: http://i13.mnm.is/anhang.aspx?ID=0ae197f52102538548

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Discovery respinge propunerea Telekom de pachet suplimentar