Ceasuri inteligente pentru copii: acum, C-Way

Start-up-ul francez C-Way va lansa un smart watchGPS targetat catre copii, prin intermediul caruia parintii vor putea afla, constant, unde se afla acestia, scrie Techcrunch.

Abonamentul la date va costa 5 euro/luna, in Franta, cel mai probabil urmand sa intre si in alte state din Europa, anul acesta, inclusiv in Romania.

C-Way este, de asemenea, si un organizator portabil pentru copii. Parintii pot introduce programul in aplicatie si device-ul il va alerta pe copil privind un anumit program, parintii putand verifica daca acesta se afla, intr-adevar, acolo unde ar trebui sa fie la o anumita ora – meditatii, de exemplu.

Ceasul permite de asemenea parintilor sa trimita mesaje copiilor, folosind conexiunea la date incorporata. Device-ul are o autonomie de 48 de ore si poate fi achizitinoat in diferite formate – cu display LCD sau butoane, putand chiar atasa figurine Lego de el. Ceasul poate fi precomandat la preturi de 140 sau 150$.

Samsung distribuie pe piata din Romania un ceas similar, dedicat tot copiilor. Si Vonino are un astfel de ceas, disponibil pe platforma Orange.

Sursa foto: hellocway.com

Citeste si:
Inspecții inopinate la Altex, eMAG, Flanco și Samsung, derulate de...
Inspecții inopinate la Altex,...

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri