Luxoft Romania, unul dintre principalii furnizori de software si solutii IT la nivel locala, angajeaza anul acesta 100 de specialisti IT in divizia auto, printre pozitiile disponibile fiind cele de technical lead, C++ Developer si test specialist.

In functie de nivelul de experienta cerut, acestea vizeaza competente de lucru cu tehnologii si limbaje IT, precum Linux, C++ si cunostinte avansate de limba engleza.

Cei 100 de angajati se alatura echipei de peste 450 de ingineri IT din divizia auto a Luxoft Romania. Divizia a fost lansata in 2011, iar angajatii dezvolta solutii pentru sisteme de infotainment (functionalitati telematice si multimedia, precum accesul la sisteme de siguranta sau interactiune cu dispozitive audio si de navigatie)

“Proiectele Luxoft Romania din domeniul auto au crescut in numar si complexitate, de la an la an, astfel ca divizia auto a evoluat intr-un ritm sustinut si a ajuns sa numere sute de persoane. Vom continua sa atragem specialisti pasionati de domeniul auto in aceasta divizie, pentru a creste capacitatea noastra de a raspunde cererii din piata cu cele mai bune solutii”, a declarat Bogdan Pelinescu (foto), director general al Luxoft Romania.

Luxoft a intrat pe piata romaneasca in anul 2008, prin achizitia ITC Networks, una din cele mai mari si mai vechi companii de software de telecomunicatii de pe piata locala. Luxoft Romania are peste 1.500 de angajati si este cel de-al doilea centru de livrare Luxoft din acest punct de vedere. Compania ofera servicii de inginerie de produs si dezvoltare de aplicatii pentru clienti din domeniile telecom, financiar si auto.

Citeste si:
Inspectorii antifrauda au dat amenzi de 4 mil. lei in domeniul auto
Inspectorii antifrauda au...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Luxoft angajeaza peste 100 de programatori