Wizrom Software cauta 40 de consultanti de business, programatori si consultanti de service pentru departamentele de implementare si suport pentru solutiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferentiator il reprezinta „atitudinea” – ceea ce in terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscuta ca „soft skills”.

Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relationare cu clientii si de aceea cautam candidati cu o anumita atitudine si abilitati de comunicare. Cautam oameni cu imaginatie, spirit de initiativa si dorinta de a deveni profesionisti in acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

„Clientii apreciaza tot mai mult expertiza de business in domeniul lor de activitate, astfel ca pentru noi, prioritatea in recrutare a devenit nu neaparat setul de cunostintele IT, ci experienta acumulata de candidati in aceste domenii si anume productie, distributie, logistica, si servicii”, explica Adrian Bodomoiu.

Consultantii reprezinta aproape doua treimi din cei 160 de angajati ai companiei. Compania investeste zeci de mii de euro anual in pregatirea angajatilor in tehnologiile folosite si conceptele de business curente.

„Noi oferim oamenilor talentati posibilitatea de a invata si a se dezvolta intr-o companie antreprenoriala, inclusiv de a arde unele etape, daca sunt cu adevarat performanti”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a infiintat anul trecut un business unit special care este implicat in prezent in sapte proiecte majore de concept si implementare a unor solutii complexe pentru clienti din SUA, Europa de Vest si Romania.

Wizrom Software implementeaza sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare numar de clienti ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI si altele, avand in total 4.100 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri