Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relationare cu clientii si de aceea cautam candidati cu o anumita atitudine si abilitati de comunicare. Cautam oameni cu imaginatie, spirit de initiativa si dorinta de a deveni profesionisti in acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

„Clientii apreciaza tot mai mult expertiza de business in domeniul lor de activitate, astfel ca pentru noi, prioritatea in recrutare a devenit nu neaparat setul de cunostintele IT, ci experienta acumulata de candidati in aceste domenii si anume productie, distributie, logistica, si servicii”, explica Adrian Bodomoiu.

Consultantii reprezinta aproape doua treimi din cei 160 de angajati ai companiei. Compania investeste zeci de mii de euro anual in pregatirea angajatilor in tehnologiile folosite si conceptele de business curente.

Citeste si:

„Noi oferim oamenilor talentati posibilitatea de a invata si a se dezvolta intr-o companie antreprenoriala, inclusiv de a arde unele etape, daca sunt cu adevarat performanti”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a infiintat anul trecut un business unit special care este implicat in prezent in sapte proiecte majore de concept si implementare a unor solutii complexe pentru clienti din SUA, Europa de Vest si Romania.

Wizrom Software implementeaza sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare numar de clienti ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI si altele, avand in total 4.100 clienti activi si peste 40.000 de licente instalate.