Reteaua 4G+ a Orange Romania, care a fost de asemenea o premiera la nivel national in momentul lansarii, acum 2 ani, este prezenta in 13 orase din tara, unde ofera viteze de pana la 300 Mbps.

In cadrul sesiunii de demonstratii deschise astazi, Orange isi mareste vitezele 4G+ de la 300 pana la 375 Mbps in magazinele mentionate, folosind capabilitatile sporite ale retelei obtinute in urma procesului continuu de extindere si modernizare, precum si prin utilizarea optima a spectrului radio achizitionat in urma licitatiei din 2012. Acesta ii permite sa imbine 3 benzi de frecventa prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA), fata de 2 benzi de frecventa utilizate pentru a oferi pana acum viteze de pana la 300 Mbps.

Noile viteze pentru internet mobil completeaza portofoliul de realizari aduse de Orange in zona 4G, precum cea mai extinsa retea 4G din Romania, apelul 4G, apelul Wi-Fi sau serviciile de internet mobil prin 4G+, pentru a le oferi clientilor solutii de conectare de ultima generatie, fiabile si performante.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC.