Cosmote lanseaza internet cu viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps

Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat servicii de internet mobil cu viteze de descarcare de pana la 43,2 Mbps in 74 de orase din tara si a extins acoperirea 3G.

Clientii vor putea folosi in curand serviciile de internet cu viteze de descarcare de 43,2 Mbps printr-un modem disponibil in reteaua de retail a operatorului.

Cele 74 orase din tara in care Cosmote ofera viteze de pana 43,2 Mbps reprezinta 41% din populatia Romaniei. De asemenea, clientii companiei pot folosi la 21,6 Mbps in tehnologia HSPA+, in 147 de orase din tara.

In total, serviciile 3G al Cosmote acopera in prezent peste 68% din populatia Romaniei.

„Cosmote Romania va continua sa dezvolte reteaua broadband ce ofera viteze de pana la 43,2 Mbps”, au afirmat oficialii operatorului

Anuntul Cosmote vine dupa ce in ultimul an si Orange si Vodafone, primii doi jucatori pe piata locala de telecom, au lansat servicii de internet mobil cu viteze de descarcare de 43,2 Mbps in cateva orase mari din tara, printre care Bucuresti si Constanta.

Cosmote este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, compania avand aproximativ 6,4 milioane de clienti la finalul lui iunie anul acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri