Cererea pe piata muncii pentru specialisti IT&C depaseste oferta, fiind o provocare continua gasirea de noi talente in Romania. “Suntem interesati din ce in ce mai mult de atitudinea celor care vin la interviuri, de felul in care se pot integra in echipa”, spune Viorel Nedelcu, resourcing manager la Orange Romania.

Bogdan Rotunjanu, IT Director, subliniaza in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, faptul ca media de varsta a angajatilor din departamentul care reuneste 600 de oameni este de 33 de ani. “Este o medie scazuta, ne intereseaza sa oferim colegilor toate conditiile necesare pentru a ii pastra pe termen lung. Media vechimii angajatilor este de 7 ani”.

Vezi din interviul video ce specialisti cauta in prezent Orange Romania, care este rata de retentie, dar si ce beneficii suplimentare ofera operatorul, pentru a motiva angajatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri