“Reteaua Supernet 4G a devenit garantata pentru toti utilizatorii nostri. Reteaua este optimizata pentru video si, ca parte a celei mai recente promotii pentru abonati, utilizatorii Super Red Duo pot accesa o colectie de continut video si pot face streaming de filme si seriale, cu Internet nelimitat, bucurandu-se de libertatea celei mai bune experiente de date”, a declarat Andrea Rossini, director, consumer business unit, Vodafone Romania.

De asemenea, SIM-ul principal din abonamentele Super Red Duo are inclus si un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. In plus, si al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de doua luni.

Abonamentele includ si acces la continutul video generos disponibil in aplicatia HBO GO, iar ambele SIM-uri incluse in pachetele Super Red Duo pot accesa simultan colectia de filme si seriale din aplicatie. Primul SIM include acces la HBO GO pe intreaga perioada contractuala, iar si cel de-al doilea SIM ofera acces la continutul video din aplicatie, timp de doua luni.

Citeste si:

Noile abonamente beneficiaza de o campanie de promovare ce incurajeaza toti romanii sa acceseze continut video de calitate, oriunde si oricand, prin sloganul “Binging nelimitat - Vezi episod dupa episod in Supernet 4G”, prin intermediul servicului HBO GO. Noua campanie de comunicare se desfasoara in mediile ATL, outdoor, print, online si TV.

Mai multe informatii despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/abonamente. Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.