Numarul companiilor care aleg sa isi supravegheze video sediile a crescut de zece ori din 2015 pana in prezent, a declarat luni directorul diviziei de persoane juridice in cadrul Vodafone Romania, Valeriu Nistor, care a precizat ca datele se refera strict la baza de clienti a operatorului telecom.

”Oamenii de afaceri opteaza pentru supravegherea video a locatiilor intrucat doresc o crestere a gradului de securitate fizica. Astfel, supravegherea video permite si interventia in timp real atunci cand este necesar”, a spus Nistor, in cadrul unei intalniri cu presa. In acelasi timp, numarul de clienti business utilizatori 4G a crescut doua ori din 2014 pana in acest an, conform News.ro.

”Aceasta crestere se datoreaza mai multor factori, in principal nevoii de consum de date, calitatea retelei, viteza de transfer, traficul de date, gradul de sofisticare a solutiilor digitale. In plus, instrumentele digitale devin din ce in ce mai solicitate si mai importante pentru agilitatea operationala. Si atunci tot mai multe activitati legate de afacerea respectiva se intampla in mediul online”, a adaugat reprezentantul companiei.

Traficul de date in mediul de business - internet mobil si internet mobil de banda larga - a crescut de patru ori din 2014 pana in prezent, potrivit Vodafone.

Vodafone Romania a lansat oficial luni Ready Business Score, un instrument digital, interactiv de evaluare si de imbunatatire a eficientei companiilor. Aceasta se adreseaza celor peste 660.000 de companii active in toata tara.

”Instrumentul Ready Business Score ajuta o afacere sa afle cat de pregatita este pentru provocarile si oportunitatile unei piete in continua schimbare. Platforma este gratuita, ofera o analiza personalizata a afacerii si recomandari de solutii pentru imbunatatirea business-ului”, spun reprezentantii operatorului telecom.

Recomandarile oferite acopera trei arii pentru orice afacere: agilitate operationala, conectarea angajatilor si interactiunea cu clientii.

Ready Business Score este cea mai noua componenta a platformei de comunicare Ready Business, lansata de Vodafone Romania in anul 2014.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila pe pe piata romaneasca din punct de vedere al numarului de abonati, dupa Orange.

In anul fiscal incheiat la 30 iunie 2016, veniturile din servicii de comunicatii ale companiei au atins 173,9 milioane euro, in crestere cu 4,2% fata de perioada similara a anului precedent.

Principalii competitori ai Vodafone in Romania sunt Orange, liderul pietei, Telekom, controlat de Deutsche Telekom, si RCS&RDS.

Sursa foto: Matej Kastelic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri