Stefanini are circa 1.400 de angajati in prezent in centrele din Bucuresti, Sibiu si Targu-Mures, iar pentru anul acesta planul companiei este sa creasca numarul salariatilor cu 15%, dupa cum au declarat oficialii furnizorului pentru wall-street.ro. Astfel, Stefanini va recruta circa 210 oameni pentru toate cele trei birouri pe care le are in Romania.

Pentru noul centru al Stefanini lucreaza 20 de persoane, in principal specialisti in limba germana si maghiara, dintre care 80% au un nivel de experienta junior, iar 20% senior.

Acestia furnizeaza servicii catre companii multinationale care au nevoie de suport tehnic.

“Am ales sa deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local in Targu Mures pentru a facilita procesul de recrutare, avand in vedere ca aici locuiesc persoane care cunosc limba germana si maghiara, ambele tot mai cerute pe piata de outsourcing”, a declarat Andreea Stanescu, vicepresedinte Stefanini Delivery pentru zona Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Cum te poti angaja la Stefanini

Reprezentantii companiei isi propun ca pana la finalul anului sa tripleze numarul de angajati ai noului centru de suport, ajungand astfel la o echipa formata din 60 de specialisti.

Citeste si:

Stefanini Targu Mures are zece pozitii deschise de Service Desk Analyst, pentru vorbitorii de limba germana, si de SQL Specialists, pentru persoanele cu experienta de lucru in acest limbaj de programare. Persoanele care vor sa isi dezvolte cariera profesionala in cadrul Stefanini Targu Mures isi pot depune CV-urile online, toate pozitiile deschise fiind centralizate pe site-ul companiei.

Stefanini este o companie braziliana care furnizeaza servicii IT la nivel mondial pentru companii din servicii financiare, telecom, asigurari sau sectorul public.