Orange, cel mai mare operator de servicii mobile de telecomunicatii, lanseaza internet prin fibra optica, voce fixa si televiziune prin cablu digital si devine astfel operator convergent fix-mobil.

Lansarea are loc ca urmarea a parteneriatului incheiat pe cinci ani cu Telekom Romania prin care Orange are acces la infrastructura fixa a acestuia.

Astfel, incepand de astazi, clientii pot opta pentru aceste servicii in orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmand ca acoperirea sa fie extinsa in zonele urbane din restul tarii, pana la finalul anului.

Noua oferta de servicii, deumita Orange Home, le aduce clientilor internet prin fibra optica cu viteze de pana la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixa, precum si solutii de monitorizare si control al locuintei de la distanta. "Ambitia noastra este sa aducem experienta din zona de servicii mobile si in utilizarea serviciilor convergente, astfel incat sa devenim prima lor alegere pentru intreaga gama de servicii telecom.” a declarat Liudmila Climoc (foto), CEO al Orange Romania.

Clientii care aleg serviciile fixe si mobile primesc pentru fiecare an petrecut alaturi de companie: 20% reducere pentru abonamentele de internet fix si televiziune prin cablu, nelimitat minute nationale si mai mult internet pe mobil in pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family si Orange Share si, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an in retea, pentru a cumpara tablete, smartphone-uri sau accesorii.

Clientii vor avea o singura factura pentru toate serviciile si un singur numar de contact pentru Serviciul Clienti, 499.

Orange Home Net ofera viteze de download de pana la 1 Gbps, viteze crescute de upload si o stabilitate crescuta a conexiunii. Clientii pot alege din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clientii Orange cu abonamente pentru serviciile mobile preturile sunt cuprinse intre 7 si 11 euro (cu TVA).

Orange Home TV le ofera clientilor canale TV nationale si internationale, canale HD, atat prin cablu, in aria de acoperire din zonele urbane, cat si prin satelit. Clientii pot urmari emisiunile, filmele si serialele preferate si in miscare, pe telefon, tableta sau laptop, prin Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clientii au acces la peste 160 de canale TV. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, intr-o locuinta, dintre care 4 pot avea televiziune digitala si unul televiziune analogica. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de baza – Analog, Explore si Global - si 5 optiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce ofera canale precum HBO si Cinemax. Pachetele de baza includ de la 51 la 121 canale TV si au preturi standard intre 6 si 9 euro pentru clientii Orange abonati la serviciile mobile.[2]

Orange Home Fix este serviciul de voce fixa pe care clientii il pot alege oricand si fara perioada contractuala, beneficiind de 100 de minute nationale si 100 de minute in retea pe luna, cu 1,25 euro/luna (cu TVA).

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la inceputul anului care permite clientilor sa aiba grija de propria locuinta, de la distanta. Prin intermediul senzorilor, clientii pot monitoriza si controla locuinta avand optiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de miscare sa primeasca alerte prin SMS sau e-mail, dar si sa se declanseze inregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificarile pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tableta sau calculator in caz de efractie, incendiu, inundatie si altele.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 10 milioane de clienti la 31 martie 2016 si venituri de 947 milioane de euro anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri