Telekom Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a extins acoperirea serviciilor 4G la 96% din populatia urbana, ca urmare a parteneriatului incheiat pe cinci ani in care acces la infrastructura de internet mobil a Orange.

“Acoperirea extinsa pentru serviciile 4G reprezinta un pas major în consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, in linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clientii din intreaga tara, alaturi de tehnologia de varf FTTx si de servicii TV”, a spus Miroslav Majoroš (foto), CEO Telekom Romania, companie cu venituri de 1,04 miliarde de euro anul trecut si aproximativ 10 milioane de clienti.

Acoperirea extinsa 4G este disponibila tuturor abonatilor de servicii mobile Telekom.

Clientii rezidențiali au acces pana la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. Abonamentele de servicii mobile- denumite Talk, Surf si Complete- au preturi incepand de la 8,95 euro / luna (TVA inclus).

De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tablet pot beneficia de pana la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu preturi incepand de la 8,95 euro / luna (TVA inclus).

Citeste si:
Cele mai importante declaratii ale managerilor IT&C din ultimele luni
Iesiri la rampa: Declaratiile...

Cu abonamentele Nelimitat Business clientii companii au acces la servicii de voce si date mobile incluse si extraopțiuni de date la viteze 4G. De asemenea, abonamentele Date Surf ofera pana la 60 GB trafic de date mobile pe laptop si tableta, la viteze 4G.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Telekom contraataca: Abonamente pe care le poti rezilia oricand