ANIS - Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a organizat ieri, 25 mai 2016, Adunarea Generala, ocazie cu care au fost prezentate rezultatele pe anul anterior si proiectele pe care si le-a propus in anul curent.

In urma alegerilor pentru desemnarea conducerii Asociatiei, noul Consiliul Director ANIS, ales pentru un mandat de 2 ani, este format din:
• Presedinte: Teodor Blidarus, Softelligence
• Vicepresedinti:
· Catalina Dodu, ATOS IT Solutions and Services
· Sorin Gavanescu, IT Six Global Services
· Dan Garlasu, Oracle Romania
· Radu Georgescu, GECAD Group
· Alexandru Lapusan, ZITEC
· Marius Hanganu, Tremend Software
· Andrei Pitis, Vector Watch
· Todi Pruteanu, Microsoft Romania

Cu aproximativ 130 companii membre, ANIS reprezinta in egala masura interesele actorilor prezenti in piata, de la startup-uri la companii medii si companii multinationale din sectorul de software si servicii.

Obiectivele noii conduceri sunt orientate catre sustinerea cresterii industriei de tehnologie din Romania intr-un cadru legislativ si fiscal care sa sprijine perfomanta si antreprenoriatul.

Printre cele mai importante proiecte dezvoltate ANIS in beneficiul membrilor si al comunitatii de software si servicii, continuand initiative anterioare ale asociatiei, se numara: ANIS Business Meetings, Romanian Software Index, Studiul „Software and IT Services in Romania”, Gala ANIS, proiecte din zona educationala la nivel strategic, evenimente de networking, sesiuni de training si evenimente de educare pentru specialistii din industrie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri