O firma nou-infiintata a obtinut 39 de contracte, in valoare totala de peste 1 milion de lei, de la mai multe scoli din Sectorul 1 al Capitalei si de la Proedus – centrul de proiecte educationale al Primariei Bucuresti. Scolile au cumparat serviciile de curatenie, prin achizitie directa, in lunile mai si august, de la firma MIHTEO ICS – care fusese infiintata in luna aprilie.

Administratorul firmei care a obtinut toate contractele prin atribuire directa este, potrivit datelor de la Registrul Comertului, Mihai Teodor Adrian. Firma sa, MIHTEO ICS SRL, a fost infiintata pe data de 25 aprilie 2019, si in mai putin de o luna de la infiintare societatea a obtinut prin atribuire directa 15 dintre contractele cu scolile.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial, Mihai Teodor Adrian a fost asociat pana in 2010 intr-o alta firma, SC Constructii Civile si Reabilitari SRL Chitila, cu Fodoroiu Cosmin Marius, acesta din urma avand functia de Director executiv al Directiei de Investitii a Primariei Sectorului 1 din Bucuresti (sursa).

· Citeste articolul integral pe Edupedu.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Tudorache, Sectorul 1, arunca cu banii pe excursii in Sinaia