Facebook: Fotografiile din albumul Synced existent in conturile utilizatorilor vor fi sterse

Facebook, incepand cu 7 iulie, va sterge fotografiile stocate in albumul Synced, sincronizat cu telefonul mobil, care exista in contul fiecarui utilizator, informeaza CNN

Functia de sincronizare a fotografiilor din telefonul mobil a fost creata in anul 2012, cu scopul de a facilita publicarea lor de utilizatori. Totusi, Facebook va elimina functia de sincronizare a imaginilor, pentru a incuraja utilizatorii sa descarce si sa utilizeze aplicatia Moments, conform News.ro.

Astfel, vor fi sterse fotografiile salvate automat din telefonul mobil, daca utilizatorii nu vor instala, pana pe 7 iulie, aplicatia Moments, in care imaginile vor fi transferate.

Internautii care nu vor sa instaleze Moments, dar vor sa pastreze fotografiile, le pot descarca in computer. Aplicatia Moments, lansata in iunie 2015, are o functie similara de auto-sincronizare, cu cateva schimbari - scaneaza fotografiile din telefonul mobil pentru a identifica fetele prietenilor de pe Facebook si grupeaza imaginile in functie de evenimente.

Sursa foto: Yulia Grigoryeva / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri