Dr. Reinhard Zinkann si Dr. Markus Miele, fondatorii si proprietarii Miele, sunt prezenti in Romania, una dintre putinele tari in care producatorul german de electrocasnice este prezent atat cu divizia de vanzare si distributie, Miele Appliances, cat si cu o fabrica de componente, Miele Tehnica de la Brasov.

„Pentru Miele, Romania este una dintre tarile cu cel mai rapid ritm de crestere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% si trendul se mentine si anul acesta. Romania este in continuare atractiva pentru investitori, iar Miele analizeaza extinderea pe aceasta piata, pe fondul unei evolutii pozitive inregistrate in ultimii ani”, declara Dr. Markus Miele.

Potrivit estimarilor Miele, in urmatorii trei ani, piata de electrocasnice va continua sa inregistreze cresteri de minimum 10% pe an.

„Piata de electrocasnice din Romania se maturizeaza de la an la an, iar fata de 2007, cand am deschis operatiunile cu Miele Appliances, observam o atentie si mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium si tehnologie de ultima generatie. La Miele, ne-am setat ca scop principal sa avem, pe langa cele mai fiabile produse, si cele mai avansate tehnologii in materie de electrocasnice premium inaintea tuturor”, declara Dr. Reinhard Zinkann.

Dr. Reinhard Zinkann si Dr. Markus Miele sunt prezenti in Romania pentru lansarea primului frigider din lume cu front de tabla neagra, pe care se poate desena cu creta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri