Cei care aleg sa achizitioneze Alcatel POP 4 primesc garantat si gratuit bilete de avion dus-intors pentru una dintre cele 9 destinatii de vacanta din Europa urmand pasii de pe site-ul dedicat. Destinatiile sunt: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Lisabona, Londra, Paris, Roma si Stockholm, iar calatoria poate fi aleasa pana la data de 30 iunie 2017.

Oferta este disponibila pentru toti clientii Orange care achizitioneaza un telefon Alcatel POP 4, atat pentru abonati, precum si pentru utilizatorii PrePay. Inclusiv persoanele juridice care opteaza pentru acest terminal se pot bucura de oferta Alcatel. Dispozitivul poate fi achizitionat atat cu puncte de loializare, cat si la pret intreg, fara obligatii contractuale. Alcatel POP 4 este disponibil in toate canalele de vanzare, atat in Orange Shop, cat si pe www.orange.ro. Pentru a intra in posesia biletului de avion, clientii vor urma pasii, accesand http://POP4promo.alcatel-mobile.com.

Citeste si:

Alcatel POP 4 este un smartphone cu un ecran de 5 cu rezolutie 720x1280 pixeli. Smartphone-ul dispune de un procesor 1.1GHz quad-core Qualcomm Snapdragon si capacitate de 8GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. Alcatel POP 4 ofera 8 megapixeli pentru camera principala si 5 megapixeli pentru camera secundara, pentru selfie-uri reusite in vacanta.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.