Orange deschide un nou smart store in Bucuresti, al noualea magazin cu acest concept din tara, la etajul -1 al Plaza Mall, din bulevardul Timisoara nr. 26.

Orange smart store este impartit in zone precum „Shop” – unde pot fi gasite produsele Best Deal, dar si accesoriile, telefoanele si tabletele din oferta comerciala, sau zone precum biroul „Expres”, unde clientii pot solicita informatii, face sesizari, schimba SIM-ul sau prelua produsele comandate online.
In universul „Acasa” clientii pot testa serviciul Orange Home TV si dispozitive inteligente precum becuri ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii mobile. Tot acolo pot descoperi si testa solutia Orange Smart home.

Oferta speciala de lansare Orange smart store din Plaza Mall Bucuresti, valabila pana pe 7 septembrie 2016

  • 50 euro reducere pentru toate telefoanele si tabletele Samsung 4G achizitionate alaturi de un abonament nou sau la reinnoirea contractului pe o perioada de 24 de luni,
  • 25 euro reducere pentru toate celelalte telefoane sau tablete 4G achizitionate alaturi de un abonament nou sau la reinnoirea contractului pe o perioada de 24 de luni,
  • 25% reducere la toate accesoriile

Pana in acest moment, opt alte magazine Orange au fost deschise cu noul concept in Arad, Bacau, Bucuresti – Baneasa si Afi Cotroceni, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea si Timisoara.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri