In perioada septembrie 2015 – august 2016, peste 200.000 de clienti au vizitat Apple Shop eMAG, adica unul din patru clienti care au trecut pragul showroom-ului Crangasi. Lunile cu cei mai multi vizitatori au fost noiembrie si decembrie 2015.

Topul celor mai comandate produse ale brandului este condus de smartphone-uri, cu aproximativ 50% din totalul comenzilor, laptopuri si accesorii. In clasamentul telefoanelor, iPhone 6S ocupa prima pozitie cu 27% din total comenzi, fiind urmat de iPhone 6 (19%) si iPhone 5S.

Clientii care au achizitionat produse Apple au mai adaugat in cos accesorii pentru telefoane, extindere de garantii, perferice PC si accesorii pentru tablete. Comanda medie in cazul produselor brandului american este de peste 3.000 de lei (cu TVA).

Citeste si:

In ceea ce priveste categoriile de varsta ale clientilor care au achizitionat produse Apple, 87% au varste cuprinse intre 18 si 44 de ani. Majoritatea consumatorilor sunt barbati (peste 70%) si au cumparat produse din gama Apple prin intermediul dispozitivelor mobile.

Principalul concurent al eMag pe acest segment este iStyle.