Amazon Romania inaugureaza noul Centru de Dezvoltare si Tehnologie din Iasi, creand 400 de locuri de munca permanente care se adauga celor 600 pe care compania le are deja in Romania.

Centrul de Dezvoltare Amazon Romania va continua sa se concentreze pe crearea unor caracteristici noi ale tehnologiei Amazon si sa sprijine clientii companiei in a descoperi ceea ce acestia isi doresc sa achizitioneze online.

Noul sediu Amazon din Romania gazduieste patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services si Digital Imaging, toate fiind implicate in dezvoltarea, inovarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon ofera oportunitati de cariera pentru ingineri si dezvoltatori software, cercetatori, analisti de business, specialisti in comert sau manageri de conformitate.

„Suntem foarte fericiti sa sarbatorim cea de-a 11-a aniversare pe piata din Romania prin deschiderea noului nostru Centrul de Dezvoltare si Tehnologie. Noul sediu Amazon este o cladire moderna de birouri cu o suprafata de peste 13.000 de metri patrati unde echipa noastra va beneficia de cele mai bune conditii. Vom continua investitiile in Romania si asteptam cu nerabdare sa atragem la Iasi cele mai sclipitoare minti din intreaga tara, cat si din strainatate”, a declarat Lucian Vornicu, managing director al Centrului de Dezvoltare si Tehnologie Iasi.

Retail jobs

„Amazon a investit la nivel local aproximativ 40 de milioane de euro si a creat 600 de locuri de munca. Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adaugata mare pentru ca vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetatori, analisti de date sau dezvoltatori de continut”, a declarat Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri