Amazon Romania inaugureaza noul Centru de Dezvoltare si Tehnologie din Iasi, creand 400 de locuri de munca permanente care se adauga celor 600 pe care compania le are deja in Romania.

Centrul de Dezvoltare Amazon Romania va continua sa se concentreze pe crearea unor caracteristici noi ale tehnologiei Amazon si sa sprijine clientii companiei in a descoperi ceea ce acestia isi doresc sa achizitioneze online.

Noul sediu Amazon din Romania gazduieste patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services si Digital Imaging, toate fiind implicate in dezvoltarea, inovarea solutiilor tehnologice si consolidarea operatiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon ofera oportunitati de cariera pentru ingineri si dezvoltatori software, cercetatori, analisti de business, specialisti in comert sau manageri de conformitate.

„Suntem foarte fericiti sa sarbatorim cea de-a 11-a aniversare pe piata din Romania prin deschiderea noului nostru Centrul de Dezvoltare si Tehnologie. Noul sediu Amazon este o cladire moderna de birouri cu o suprafata de peste 13.000 de metri patrati unde echipa noastra va beneficia de cele mai bune conditii. Vom continua investitiile in Romania si asteptam cu nerabdare sa atragem la Iasi cele mai sclipitoare minti din intreaga tara, cat si din strainatate”, a declarat Lucian Vornicu, managing director al Centrului de Dezvoltare si Tehnologie Iasi.

„Amazon a investit la nivel local aproximativ 40 de milioane de euro si a creat 600 de locuri de munca. Este vorba de joburi inovatoare, cu o valoare adaugata mare pentru ca vorbim despre recrutarea de ingineri software, cercetatori, analisti de date sau dezvoltatori de continut”, a declarat Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri