Samsung Galaxy S8 ar putea costa in jur de 800 de euro

Samsung Galaxy S8 va costa 799 de euro, iar modelul S8 Edge ar urma sa coste 899 de euro. Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat oficial pe 29 martie, urmand sa-si faca aparitia pe piata in a doua parte a lunii aprilie.

Urmatorul flagship Samsung, modelul S8 si versiunea sa Edge, vor avea o importanta mai mare decat de obicei pentru compania coreeana, dupa retragerea de pe piata a varfului de gama anterior, Note 7, in urma problemelor tehnice, potrivit News.ro.

Conform jurnalistului Evan Blass, care, de regula, furnizeaza informatii corecte din cadrul companiilor care produc smartphone-uri, Galaxy S8 va costa 799 de euro, iar modelul S8 Edge ar urma sa coste 899 de euro.

Galaxy S8 va fi insotit si de o serie de accesorii originale care vor aduce un plus de functionalitate. Printre acestea se numara DeX, o statie de incarcare wireless care va costa 150 de euro, casca de realitate virtuala GearVR la 129 de euro si camera panoramica Gear 360 care va putea fi achizitionata pentru 229 de euro.

Galaxy S8 va fi disponibil in trei versiuni coloristice, numite metaforic Black Sky, Orchid Grey si Arctic Silver.

Citeste si:
Gadgeturi pentru weekend, ca sa nu-ti strice vremea ploile
Gadgeturi pentru weekend, ca...

Urmatorul flagship Samsung urmeaza sa fie prezentat oficial pe 29 martie, urmand sa-si faca aparitia pe piata undeva in a doua parte a lunii aprilie.

Sursa foto: Playtech.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri