Samsung Galaxy S8 va costa 799 de euro, iar modelul S8 Edge ar urma sa coste 899 de euro. Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat oficial pe 29 martie, urmand sa-si faca aparitia pe piata in a doua parte a lunii aprilie.

Urmatorul flagship Samsung, modelul S8 si versiunea sa Edge, vor avea o importanta mai mare decat de obicei pentru compania coreeana, dupa retragerea de pe piata a varfului de gama anterior, Note 7, in urma problemelor tehnice, potrivit News.ro.

Conform jurnalistului Evan Blass, care, de regula, furnizeaza informatii corecte din cadrul companiilor care produc smartphone-uri, Galaxy S8 va costa 799 de euro, iar modelul S8 Edge ar urma sa coste 899 de euro.

Galaxy S8 va fi insotit si de o serie de accesorii originale care vor aduce un plus de functionalitate. Printre acestea se numara DeX, o statie de incarcare wireless care va costa 150 de euro, casca de realitate virtuala GearVR la 129 de euro si camera panoramica Gear 360 care va putea fi achizitionata pentru 229 de euro.

Galaxy S8 va fi disponibil in trei versiuni coloristice, numite metaforic Black Sky, Orchid Grey si Arctic Silver.

Urmatorul flagship Samsung urmeaza sa fie prezentat oficial pe 29 martie, urmand sa-si faca aparitia pe piata undeva in a doua parte a lunii aprilie.

Sursa foto: Playtech.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri