Samsung a dezvăluit noile modele din seria Galaxy, respectiv S22 și S22+. Camera foto vine cu noi funcții Nightography, un senzor cu 23% mai mare față cel de pe Galaxy S21 și S21+ și tehnologia Adaptive Pixel, camera fiind proiectată special pentru a lăsa mai multă lumină să pătrundă prin obiectiv, pentru a evidenția detalii și a surpinde cât mai bine culorile chiar și în întuneric.

Atât Galaxy S22, cât și Galaxy S22+ sunt construite cu o cameră principală de 50MP, un obiectiv tele de 10MP și un obiectiv ultra-larg de 12MP. În timpul înregistrării video, noua funcție de Auto Framing detectează și poate cuprinde până la 10 persoane în cadru, ajustând automat focalizarea camerei, astfel încât toți subiecții camerei să se vadă clar. Ambele dispozitive sunt alimentate de tehnologia avansată VDIS, care minimizează vibrațiile, astfel încât imaginile să fie bune chiar și în mișcare.

Galaxy S22 și S22+ sunt, de asemenea, echipate cu cea mai recentă tehnologie AI de la Samsung. Acum, surprinderea fotografiilor în modul Portrait devine mai ușoară cu noua funcție AI Stereo Depth Map, putând fi surprinse chiar și cele mai mici detalii datorită unui algoritm AI sofisticat. Acest lucru funcționează chiar și pentru animalul de companie: noul mod Portret al lui Galaxy S22/S22+ recunoaște părul animalului de companie și împiedică contopirea acestuia cu fundalul.

Galaxy S22 și S22+ vin cu primul procesor de 4nm existent vreodată pe un smartphone Galaxy. Acesta susține cea mai avansată procesare AI și ML de până acum. Galaxy S22 este construit cu o baterie robustă, cu durată pe întreaga zi, și Fast Charging de 25W, în timp ce Galaxy S22+ dispune de o baterie care poate rezista chiar mai mult de o zi cu o singură încărcare. Galaxy S22+ oferă, de asemenea, Super Fast Charging de de 45W, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare pentru încărcarea dispozitivului este minim.

Ambele dispozitive sunt echipate cu un display Dynamic AMOLED 2X adaptiv de 120Hz. Indiferent dacă utilizatorii preferă display-ul premium, de 6,1 inci, al lui Galaxy S22 sau pe cel al lui Galaxy S22+, de 6,6 inci, fiecare ecran este construit cu tehnologia inteligentă Vision Booster care ajustează automat afișajul în funcție de lumina ambientală și îmbunătățește contrastul de culoare.

În plus, adăugirile la nivel de performanță hardware au îmbunătățit luminozitatea afișajului – Galaxy S22 are o luminozitate maximă de 1.300 niți, în timp ce Galaxy S22+ atinge 1.750 niți.

Atât Samsung Galaxy S22, cât și Galaxy S22+ sunt disponibile în culorile Phantom Black, Phantom White, Green și Pink Gold.

Compania spune că seria Galaxy S22 prezintă cele mai durabile dispozitive mobile Samsung de până acum. Galaxy S22 și S22+ sunt primele modele din seria S realizate cu Armor Aluminium – cel mai puternic cadru din aluminiu de la Samsung. Seria Galaxy S22 este, de asemenea, prima serie de smartphone-uri care prezintă noul Corning Gorilla Glass Victus+. Dispozitivele din seria Galaxy S22 sunt echipate cu această sticlă rezistentă atât pe față, cât și pe spate, astfel încât utilizatorii să-și facă mai puține griji în privința căderilor accidentale.

Întreaga serie Galaxy S22 va fi susținută cu până la patru generații de upgrade al sistemului de operare Android.

Seria Galaxy S facilitează, de asemenea, personalizarea propriului telefon. Utilizatorii pot folosi noua interfață One UI, curată și intuitivă, pentru a-și personaliza aspectul ecranului de pornire și al widget-ului. Aceștia își pot adapta culorile pictogramelor, widget-urile, paleta de culori și multe altele, în funcție de preferințele personale.



Seria Galaxy S22 este securizată prin intermediul platformei de securitate Knox Vault de la Samsung, care include un procesor și memorie, ambele securizate, izolând complet datele sensibile, precum parolele, datele biometrice sau cele pentru Blockchain din sistemul de operare principal al telefonului. Panoul și indicatorul de confidențialitate din cadrul One UI le permit utilizatorilor să vadă ce aplicații le accesează datele și camera, astfel încât aceștia pot decide dacă acordă sau refuză permisiunea fiecărei aplicații de a face aceste lucruri.

Seria Galaxy S22 introduce, de asemenea, câteva funcții de securitate noi, precum micro-arhitectura ARM, care previne atacurile cibernetice care vizează sistemul de operare și memoria.

În plus, seria Galaxy S22 le pune la dispoziție utilizatorilor și Samsung Wallet, ce îmbină plata digitală, ID-ul, cheile și gestionarea activelor într-un singur instrument, care simplifică rutinele, de la afișarea legitimației de student până la compilarea documentelor de călătorie înainte de zbor.

Alături de noua serie Galaxy S22, Samsung introduce o nouă gamă de tablete și un pachet de funcții actualizate pentru Galaxy Watch4. Construită pentru o nouă eră a conectivității, seria Galaxy Tab S8 – precum Tab S8, Tab S8+ și Tab S8 Ultra – este cea mai versatilă gamă de tablete Samsung de până acum.

Disponibilitate locală

Galaxy S22 și Galaxy S22+ sunt disponibile pentru precomandă începând cu 9 februarie, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro, pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. Ambele dispozitive vor fi disponibile în următoarele culori și opțiuni de memorie:

Galaxy S22/22+: Phantom Black, Phantom White, Green și Pink Gold în versiunile de 128GB și 256GB cu 8GB RAM.
Prețurile celor două modele sunt:

  • S22+ (8+256GB) 1099 EUR
  • S22+ (8+128GB) 1049 EUR
  • S22 (8+256GB) 899 EUR
  • S22 (8+128GB) 849 EUR
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri