Inainte de Samsung, Mihai Pohontu a condus departamentul Product Operations din cadrul Disney Interactive si a ocupat pozitia de vicepresedinte si General Manager of Central Development Services al Electronic Arts. In Romania, a fondat si condus biroul local al Electronic Arts.

“Amber este o agentie de servicii creative, gradual diversificata printr-un set complet de discipline esentiale pentru dezvoltarea de jocuri: programare, arta, design, productie, asigurarea calitatii si managementul de comunitate”, a precizat Mihai Pohontu, CEO al Amber. “Cu experienta rezultata din livrarea proiectelor dezvoltate in ultimii patru ani, Amber va continua sa ofere servicii premium industriilor creative. Sunt onorat sa lucrez cu colegi atat de talentati si sa conduc strategia companiei in urmatoarea sa etapa de dezvoltare”.

Amber a raportat pentru anul 2016 o cifra de afaceri de 6,5 milioane euro, un varf atins de compania romaneasca. Cifra reprezinta o crestere de 62,5% fata de cea raportata in 2015. Cresterea se datoreaza proiectelor complexe pe care studioul le-a dezvoltat pe cele mai mari platforme de gaming precum PC, iOS, Google Play, Amazon, Windows Phone 8, Windows 8/8.1/10, Apple TV, Apple Watch, Samsung & LG Smart TV si pe platforme de dezvoltare de jocuri precum Unity, Unreal, Cocos2D, Marmalade, FMOD.

Black Friday la eMAG: cu ce...
Citeste si: Black Friday la eMAG: cu ce PC-uri de gaming va deschide retailerul