Clientii cartelelor preplatite Vodafone Romania, atat cei noi cat si cei existenti, vor acumula un bonus lunar de pana la 20.000 de MB in functie de traficul de date consumat, precum si de apelurile efectuate si primite. Mecanismul ofertei, care recompenseaza utilizatorii Vodafone Romania pentru traficul efectuat in reteaua Supernet 4G+, este promovat prin mesajul „Net folosesti, Net primesti”.

Clientii Cartelei Vodafone vor primi cate 1 MB pentru fiecare MB consumat precum si pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat. Bonusurile sunt alocate la fiecare 14 zile si pot fi consumate in termen de 14 zile de catre clientii care au o extraoptiune activa de minimum 5 euro. In campanie se pot inrola si abonatii Vodafone Romania persoane fizice, care isi pot alege un utilizator de cartela preplatita caruia ii vor aloca bonusul „Net folosesti, Net primesti”.

Pentru a primi bonusul, utilizatorii de cartele preplatite se pot inrola in campanie trimitand un SMS gratuit la 2777 sau completand formularul dedicat de pe www.vodafone.ro si din aplicatia MyVodafone. De asemenea, abonatii care doresc sa aloce bonusul unui utilizator de cartela preplatita pot trimite un SMS gratuit la 0722.101.010 cu numarul catre care va fi directionat bonusul.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange, Telekom, precum si RCS&RDS si UPC.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri