Sony anunta numirea lui Gheorghe Mares in functia de Commercial Cluster Head pentru Romania si Republica Moldova, incepand cu 1 mai 2017.

Lucian Radulescu, care detine in prezent functia de Cluster Head si care a condus activitatea Sony in Romania si Republica Moldova in ultimii 5 ani, va ocupa pozitia de Country Head Sony Polonia, incepand cu 1 mai 2017.

Gheorghe Mares s-a alaturat echipei Sony Romania in anul 2000 si a fost responsabil de coordonarea proceselor de business pentru Sony Romania si Republica Moldova (2000-2010), dar si de dezvoltarea canalelor locale de parteneri Sony (2010-2012). Din 2012, detine functia de National Sales Manager in cadrul Sony Romania si Republica Moldova.

Citeste aici un interviu recent si in extenso cu Lucian Radulescu, privind planurile sale si ale companiei pe anul 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri