A sasea editie a iCEEfest, cel mai mare festival de internet si tehnologie din Romania, va avea loc pe 15 si 16 iunie si va reuni peste 100 de experti globali din industria online, digital si tech, care vor prezenta cele mai noi tendinte in domeniul care schimba radical majoriatea modelelor traditionale de business.

Nume importante, incepand cu gigantii globali Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEE.fest viziunea lor legata de viitor.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, in tot atatea evenimente paralele: disruption (modele de business neconventionale), realitate virtuala si augumentata, digital health (cum tehnologia schimba sistemul traditional in medicina), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru imbunatatirea campaniilor online), marcom (despre tendintele in marketing si comunicare), creativitate si startups.

In plus, anul acesta festivalul propune doua evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) si tehnologiei care schimba modul traditional in care functioneaza bancile si sistemele de plata (fin tech).

Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizata de speakeri precum si detalii legate de principalele linii de continut din acest an, precum si care sunt companiile care vor prezenta, in detaliu.

Citeste si:
Oportunitati de finantare, growth hacking si premiu mare la iCEE.fest
Oportunitati de finantare,...

Festivalul iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital Romania, cu sprijinul Orange. Sustinatori importanti mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR si Ernst&Young. International, festivalul e sustinut de IAB Europe si, in plan academic, de The University of Sheffield.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
iCEE.fest: UPGRADE 100 - De la blockchain, la impactul social media