eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, ofera reduceri de pana la 45% la electrocasnice, cu ocazia campaniei Saptamana electrocasnicelor. Profita de aceste reduceri si schimba-ti frigiderul vechi cu unul nou.

Ofertele la eMAG continua. Saptamana aceasta poti profita de reducerile la electrocasnice si sa iti iei unul dintre frigiderele care iti vor schimba infatisarea bucatariei.

Reduceri eMAG: Frigiderul Whirpool BSNF 8101

Combina frigorifica Whirpool vine cu un sistem de racire No Frost atat la nivelul frigiderului cat si al congelatorului. Acesta are un volum net total de 319 l, clasa de eficienta energetica A+ si un consum de energie de 311 Kwh/an. La nivelul frigiderului sunt 4 rafturi, iar la nivelul congelatorului 3. Ambele nivele au dezghetare automata. Dimensiunile frigiderului sunt 188.5 x59.5 x 65.5

Il puteti cumpara cu o reducere de 40% de aici.

Oferta eMAG la combina frigorifica HotPoint XH8 T2Z XOJZH

Combina frigorifica vine cu un sistem de racire No Frost atat la nivelul frigiderului cat si al congelatorului. Volumul net total al combinei este de 340 l si are o clasa de eficienta energetica A++. Consumul energetic al combinei este de 273 kwh/an. Dimensiunile acestuia sunt 180x60x72.

Il poti cumpara cu o reducere de 30% de aici.

Combina Indesit LR 9 S1 QF X la oferta de Saptamana Electrocasnicelor

Combina Indesit are clasa de eficienta energetica A+ si un volum net total 368 l. La nivelul frigiderului aveti 5 rafturi, iar la nivelul congelatorului gasiti 3 compartimente. Dimensiunile combinei sunt 201.1X59.5X65.5

Il puteti cumpara cu o reducere de 35% de aici.

wall-street.ro foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Andrey Popov/ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri