Cu ocazia campaniei Samsung Blue Week, iti vei puteti alege la reducere pe eMAG o gama variata de electrocasnice marca Samsung. Am facut pentru tine o selectie de electrocasnice la oferta care iti vor face viata mai usoara si te vor ajuta sa fii mai productiv.

Combina frigorifica la oferta pe eMAG

Combina frigorifica Samsung vine cu un sistem de racire NO FROST, atat la nivelul congelatorului, cat si al frigiderului. Aceasta are un volum net total de 308 l si o clasa de eficienta energetica A+. Consumul de energie al combinei frigorifice este de 297 kWh/an. O poti cumpara de aici cu o reducere de 31%.

Reduceri eMAG: masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe Samsung din oferta celor de la eMAG are o capacitate de incarcare de 8 kg, o clasa de eficienta energetica A+++ si un numar de 10 programe. Consumul mediu anual de apa este de 8.100 litri. Masina de spalat are urmatoarele dimensiuni: 60 cm latime, 85 cm inaltime si o adancime de 55 cm. O puteti cumpara de aici cu o reducere de 42%.

Oferte eMAG la aparate de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat Samsung din oferta celor de la eMAG are o capacitate generala de 12.000 de BTU si o eficienta energetica la racire A+++. Temperatura minima de operare racire este de -10 grade celsius. Il puteti cumpara de aici cu o reducere de 27%.

Plita incorporabila la oferta

Plita incorporabila Samsung din oferta celor de la eMAG vine cu 4 arzatoare, alimentare cu gaz si aprindere electrica. Materialul gratarelor este din fonta si prezinta urmatoarele dimensiuni (lxLxA cm) 5x60x51. Il puteti cumpara de aici cu o reducere de 40%.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Maxx-studio/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri