Televizoarele la reducere din campania eMAG, organizata cu ocazia implinirii a 16 ani de activitate pe piata de e-commerce, ajung sa fie cu pana la 45% mai ieftine.

eMAG implineste in aceasta luna 16 ani de activitate pe piata de e-commerce si a ales sa sarbatoreasca prin lansarea unei campanii cu reduceri de 10 milioane de lei. Ti-am ales 3 televizoare reduse cu pana la 45%.

Televizorul LED Smart Philips la reducere in campania eMAG

Televizorul LED Smart Philips din oferta celor de la eMAG desfasurata cu ocazia campaniei “Ziua eMAG” are functie de monitor si beneficiaza de tehnologia speciala HDR 4K. Acesta are o diagonala de 139 cm, rezolutie Ultra HD/4K, aspect imagine 16:9 si o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Il puteti cumpara cu o reducere de 45% de AICI.

Reduceri eMAG: Televizorul LED Smart Samsung, redus cu 34%

Televizorul LED Smart Philips din campania celor de la eMAG are functie de monitor si o tehnologie speciala HDR 4K. Diagonala este de 138 de cm, rezolutie Ultra HD / 4k si aspect imagine 16:9. Il puteti cumpara cu o reducere de 34% de AICI.

Televizor OLED Smart LG la reducere pe eMAG

Televizorul OLED Smart LG prezent in campania de reduceri “Ziua eMAG” a celui mai mare retailer online din Romania are functie de monitor si un sistem audio stereo. Diagonala ecranului este de 139 de cm, iar rezolutia este Full HD. Il puteti cumpara cu o reducere de 38% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By Andrey_Popov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri