eMAG implineste in aceasta luna 16 ani de activitate pe piata de e-commerce si a ales sa sarbatoreasca prin lansarea unei campanii cu reduceri de 10 milioane de lei. Ti-am ales 3 televizoare reduse cu pana la 45%.

Televizorul LED Smart Philips la reducere in campania eMAG

Televizorul LED Smart Philips din oferta celor de la eMAG desfasurata cu ocazia campaniei “Ziua eMAG” are functie de monitor si beneficiaza de tehnologia speciala HDR 4K. Acesta are o diagonala de 139 cm, rezolutie Ultra HD/4K, aspect imagine 16:9 si o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Il puteti cumpara cu o reducere de 45% de AICI.

Reduceri eMAG: Televizorul LED Smart Samsung, redus cu 34%

Televizorul LED Smart Philips din campania celor de la eMAG are functie de monitor si o tehnologie speciala HDR 4K. Diagonala este de 138 de cm, rezolutie Ultra HD / 4k si aspect imagine 16:9. Il puteti cumpara cu o reducere de 34% de AICI.

Stanciu, eMAG: Romanii...
Citeste si: Stanciu, eMAG: Romanii trebuie sa faca de mici educatie financiara

Televizor OLED Smart LG la reducere pe eMAG

Televizorul OLED Smart LG prezent in campania de reduceri “Ziua eMAG” a celui mai mare retailer online din Romania are functie de monitor si un sistem audio stereo. Diagonala ecranului este de 139 de cm, iar rezolutia este Full HD. Il puteti cumpara cu o reducere de 38% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Stanciu, eMAG: Cum poti...
Citeste si: Stanciu, eMAG: Romania, dintr-o "pata alba", in exportator de know-how

Sursa foto: By Andrey_Popov / Shutterstock.com