Cum arata telefonul de 1.200 $ de la RED [FOTO]

Compania producatoare de camere profesionale RED a facut valuri luna trecuta cand a anuntat planurile sale de a lansa primul smartphone, Hydrogen One. Compania nu a divulgat la acea data detalii privind device-ul, insa a subliniat ca va avea un "sistem modular" de accesorii care vor suporta o camera de calitate inalta si un ecran "holografic".

Ecranul va fi capabil de a reliefa elemente 3D fara ajutorul ochelarilor speciali.

Toate acestea, intr-un terminal mobil care poate fi precomandat la preturi incepand cu 1.195$. Pana in prezent, RED a oferit doar cateva imagini teaser.

Vlogger-ul Marques Brownlee a primit, insa, un prototip nefunctional al terminalului, acesta spunand ca asa va arata, in final, Hydrogen One.

Citeste si:
Clientii Vodafone au acces la aplicatiile video fara a consuma date
Clientii Vodafone Romania au...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Inca din prima imagine poti vedea ca design-ul este mai aglomerat decat mare parte din terminalele aflate in prezent pe piata. Partea dorsala este un mix de metal si Kevlar, cu o camera mare dual-lens, patru suruburi in colturi si un logo mare.

Oficialii RED spun ca versiunea de baza a Hydrogen One va folosi aluminiu, in timp ce varianta mai scumpa va folosi titaniu.

Laturile telefonului sunt concepute pentru a se potrivi cu fiecare deget in parte. Pe o latura este un buton de power cu scaner digital, si un buton dedicat pentru inregistrare video.

Citeste si:
Smartphone-urile și transmisia COVID-19: ce știm până acum
Smartphone-urile și...

Pe latura cealalta sunt doua butoane separate pentru volum.

Sursa foto: Marques Brownlee/YouTube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri