Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care opereaza sub brandul AKTA, intra din 15 august pe piata telefoniei mobile doar cu abonamente, care pornesc de la 2 euro pe luna, a anuntat luni compania.

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila, care vor fi disponibile numai sub forma de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications un contract de tip MVNO, a precizat compania, potrivit News.ro.

"Serviciile de telefonie mobila vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clientilor nostri: televiziune, internet si telefonie fixa. Vom avea in continuare o politica de investitii dinamica, axandu-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operam deja”, a afirmat directorul general al Digital Cable Systems, Dinu Malacopol.

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe luna, unele dintre pachete urmand sa contina minute incluse atat la nivel national cat si in roaming precum si acces internet mobil national.

“Oferta noastra pentru serviciile de telefonie mobila este gandita pornind de la specificul nisei pe care operam deja cu servicii de cablu, internet si telefonie fixa, si se adreseza nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicatii din zonele rurale si urban mici. Configuratia exacta a pachetelor va fi anuntata in momentul lansarii” a spus directorul de marketing in cadrul DCS, Dan Voicu.

AKTA este brandul sub care opereaza Digital Cable Systems SA, companie care furnizeaza, inca din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet si telefonie clientilor rezidentiali si de business.

Compania DCS este controlata de fondul de investitii PineBridge, detinut de grupul de investitii Pacific Century Group. PineBridge a incercat de mai multe ori in ultimii ani sa vanda compania, dar fara succes, potrivit informatiilor din piata.

In 2016, DCS a inregistrat o cifra de afaceri de 175,7 milioane lei (39 milioane euro) si pierderi de 18,6 milioane lei, avand 1.335 de angajati, arata bilanturile depuse la Ministerul Finantelor.

Compania opereaza, cu preponderenta, in mediul rural si in orasele mici, avand ca arie de acoperire peste 3.000 de localitati din 35 de judete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri