AKTA intra pe piata telefoniei mobile, cu abonamente de la 2 euro lunar

Digital Cable Systems (DCS), operator telecom prin cablu care opereaza sub brandul AKTA, intra din 15 august pe piata telefoniei mobile doar cu abonamente, care pornesc de la 2 euro pe luna, a anuntat luni compania.

Pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila, care vor fi disponibile numai sub forma de abonament, DCS a semnat cu Telekom Romania Mobile Communications un contract de tip MVNO, a precizat compania, potrivit News.ro.

"Serviciile de telefonie mobila vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clientilor nostri: televiziune, internet si telefonie fixa. Vom avea in continuare o politica de investitii dinamica, axandu-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operam deja”, a afirmat directorul general al Digital Cable Systems, Dinu Malacopol.

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe luna, unele dintre pachete urmand sa contina minute incluse atat la nivel national cat si in roaming precum si acces internet mobil national.

“Oferta noastra pentru serviciile de telefonie mobila este gandita pornind de la specificul nisei pe care operam deja cu servicii de cablu, internet si telefonie fixa, si se adreseza nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicatii din zonele rurale si urban mici. Configuratia exacta a pachetelor va fi anuntata in momentul lansarii” a spus directorul de marketing in cadrul DCS, Dan Voicu.

Citeste si:
Clientii AKTA vor putea plati facturile la statiile SelfPay
Clientii AKTA vor putea plati...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

AKTA este brandul sub care opereaza Digital Cable Systems SA, companie care furnizeaza, inca din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet si telefonie clientilor rezidentiali si de business.

Compania DCS este controlata de fondul de investitii PineBridge, detinut de grupul de investitii Pacific Century Group. PineBridge a incercat de mai multe ori in ultimii ani sa vanda compania, dar fara succes, potrivit informatiilor din piata.

In 2016, DCS a inregistrat o cifra de afaceri de 175,7 milioane lei (39 milioane euro) si pierderi de 18,6 milioane lei, avand 1.335 de angajati, arata bilanturile depuse la Ministerul Finantelor.

Compania opereaza, cu preponderenta, in mediul rural si in orasele mici, avand ca arie de acoperire peste 3.000 de localitati din 35 de judete.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele la concertele online ale Concursului...
Biletele și abonamentele la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri