Reducerile eMAG din campania electronicdays te pot ajuta sa iti transformi sufrageria intr-o sala de gaming. Din ofertele acestora, am selectat consolele de mai jos pe care ti le poti lua la preturi speciale.

Oferte eMAG: Consola Sony Playstation 4 Slim

Consola Sony Playstation 4 Slim vine cu o capacitate de memorie RAM de 8 GB si o capacitate de stocare de 500 GB. Acesta este echipata cu un controler fara fir Dualshock 4, care a fost actualizat cu o noua senzatie vizuala si tactila, inclusiv cu o bara luminioasa colorata mai vizibila. Despre acest controler se spune ca este cel mai ergonomic si intuitiv controler PlayStation,proiectat pana acum. Consola o puteti cumpara la un pret special de aici.

Consola Sony Playstation 4 Pro la reducere pe eMAG

Consola Sony Playstation 4 Pro vine cu capacitate de memorie RAM de 8GB si o capacitate de stocare de 1 TB. Aceasta ofera o rezolutie de 1080p pentru toate jocurile PS4, respectiv frame rate-uri mai mari sau mai stabile. O puteti cumpara la un pret special de aici.

Reduceri eMAG: Consola Nintendo 3DS XL - Pearl White

Pe noua consola a celor de la Nintendo puteti rula in continuare jocurile 3DS si majoritatea jocurilor consolelor Nintendo DS si Dsi. O parte din jocurile ce urmeaza sa se lanseze vor fi exclusiv pentru NewNintendo 3DS XL. Performanta procesorului a fost imbunatatita, astfel timpul de incarcare s-a redus. Browser-ul de internet este imbunatatit si iti permite sa te uiti la fisiere video sau sa navighezi pe internet. Poti sa folosesti butoanele ZL/ZR pentru a trece de la un tab la altul sau sa dai zoom folosind C stick. O puteti cumpara cu o reducere de 14% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By REDPIXEL.PL / shutterstock.com