Compania locala a crescut de 8 ori viteza de lucru, a realizat economii de 60% la servicii si a eliminat necesitatea unor investitii costisitoare.

„Inainte de lansarea solutiilor Oracle Infrastructure as a Service si Platform as a Service, am investit mai mult de 100.000 de dolari pentru a construi o platforma redundanta de gazduire locala. O solutie similara costa aproximativ 6.000 de dolari pe an in Oracle Cloud, cu costuri de intretinere zero. Acest lucru va aduce afacerii noastre beneficii majore, mai ales pe termen lung", spune Claudiu Bogdan Paunescu.

Multi Data Soft (MDS), partener Oracle Gold, este o companie specializata in proiectarea, implementarea si intretinerea unor solutii IT complete pentru companii romanesti si straine precum Fujitsu Services Ltd., SNTGN Transgaz SA, Michelin Romania, Orange Romania, France Telecom sau Transelectrica. In ofertele sale sunt incluse servicii Oracle E-Business Suite, Oracle Database, solutiile Oracle Hyperion, Oracle Engineering Systems si Oracle Business Intelligence.