Reducerile eMAG continua la o gama variata de produse. Daca venirea toamnei te inspira sa faci cateva cumparaturi pentru casa ta, atunci e timpul sa profiti de ofertele de la eMAG. Reducerile sunt de pana la 35%.

Reduceri eMAG: Mini-blender Myria

Blenderul Myria MY4158BK te ajuta sa iti iei in fiecare zi portia de vitamine. Cu blenderul Myria iti poti prepara smoothie-urile preferate. Motorul de 300W iti permite sa pregatesti rapid si eficient orice combinatie de fructe si legume moi sau congelate precum: citricele, ananas, bananele, fructele de padure sau rosiile. In mai putin de un minut, blenderul toaca fructele si gheata pentru milkshake-uri sau alte bauturi fine si cremoase. In plus, vasul portabil este rezistent la impactul cu suprafete dure si poate fi luat oriunde, fie in rucsac sau geanta.

Blenderul se gaseste in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 30%. Vezi pretul AICI!

Cafetiere, in oferta eMAG

Cafetiera Star-Light FD 313 este usor de folosit si usor de curatat. Vasul din sticla tratata termic mentine temperatura optima si pastreaza aroma perfecta timp de cateva ore. Rezervorul este prevazut cu un indicator al nivelului apei, iar accesul pentru umplerea sa este foarte facil. Cafetiera este dotata cu o tehnologie de 1000 W. Are un sistem anti-picurare pentru intreruperea prepararii in cazul in care doriti sa intrerupeti procesul de preparare.

Cafetiera se gaseste in oferta eMAG si se vinde cu o reducere de 35%. Mai multe detalii vezi AICI!

Robot de bucatarie, la reducere

Robotul de bucatarie are functii de feliere, razuire si tocare. Are carcasa din otel inoxidabil, 2 lame din otel inoxidabil, 2 trepte, si buton Pulse. Volumul recipientului este 0,5 litri si are capac cu deschidere de umplere. De asemenea, este echipat cu un sistem de blocare de siguranta. Robotul are o putere de 250 W.

Robotul de bucatarie se vinde cu o reducere de 28%. Vezi pretul AICI!

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Shutterstock/ CKP1001

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri