eMAG Black Friday 2017 incepe in aceasta dimineata si reducerile se aplica unui stoc de peste 2.000.000 de produse. Ti-am ales mai multe electrocasnice ale caror reduceri depasesc 60%.

eMAG Black Friday 2017 este in aceasta dimineata si la electrocasnicele de bucatarie. Daca esti in cautarea produselor cu care sa iti redecorezi bucataria, iti venim in ajutor cu aceste produse.

eMAG Black Friday 2017: Reduceri de peste 50% la electrocasnice de bucatarie

eMAG Black Friday 2017

eMAG Black Friday 2017 la electrocasnice de bucatarie

1. Frigiderul Side by Side Heinner din campania de reduceri eMAG Black Friday 2017 are un volum de 516 l, Clasa A+, FULL No Frost, Display cu o inaltime de 178.6 cm. Il puteti cumpara cu o reducere de 24%, dupa inceperea campaniei, de AICI.

eMAG Black Friday 2017: Combina frigorifica Samsung redusa cu 11%

Combina frigorifica Samsung prezenta in editia de anul acesta a eMAG Black Friday are un volum de 321 l, Clasa A+, inaltime de 185 de cm, No Frost, Display si dozator de apa. O puteti cumpara cu o reducere de 11%, dupa inceperea campaniei, de AICI.

Aragaz Hansa la eMAG Black Friday 2017 redus cu 23%

Aragaz Hansa la reducere in campania de reduceri eMAG Black Friday 2017 cu 4 arzatoare, Gaz, si o dimensiune de 50 cm. Il puteti cumpara dupa inceperea campaniei cu o reducere de 23% de AICI.

eMAG Black Friday 2017: Robot de bucatarie Bosch redus cu 64%

Robot de bucatarie Bosch la reducere in campania de Black Friday a celor de la eMAG cu o putere de 800W, bol de 1.25 l, blender 1.25 l, storcator si 2 viteze. Il puteti cumpara cu o reducere de 64% dupa inceperea campaniei de AICI.

Sursa foto: Worawu / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri