Consolele si televizoarele la reducere din campania electronicdays a celor de la eMAG le poti cumpara pentru a te bucura de Fifa 18, proaspat lansat la finalul lunii septembrie, dar si de alte jocuri la fel de interesante.

Consola PlayStation 4 Slim 1TB Black la un pret special

Consola PlayStation 4 Slim vine cu un aspect elegant, capacitate de stocare de 1 TB si 8 GB de memorie RAM. Controlerul fara fir DUALSHOCK 4 a fost actualizat cu o noua senzatie vizuala si tactila si o bara luminoasa colorata mai vizibila. La aceasta consola primiti gratuit jocul Fifa 18 si un abonament PS de 14 zile. Il puteti cumpara la un pret special de AICI.

Varianta cu o capacitate de stocare de 500 GB o puteti cumpara de AICI.

Varianta pe alb cu o capacitate de stocare de 500 GB o puteti cumpara de AICI.

Jocul Fifa 18 pentru PlayStation 4 la pret special

Fifa 18 a fost dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite, acesta diminueaza granita dintre lumea virtuala si cea reala, fiind adusi la viata jucatori, echipa si atmosfera unui joc cu renume mondial. Il puteti cumpara la un pret special de AICI.

3 televizoare la reducere pe care te poti juca Fifa 18

Televizor LED Smart LG redus cu 26%

Televizorul LED Smart LG din campania de reduceri a celor de la eMAG vine cu o tehnologie speciala HDR 4k si un cran cu o diagonala de 108 cm. Rezolutia este 4k ultra, cu un aspect 16:9. Il puteti cumpara cu o reducere de 26% de AICI.

Televizor LED Smart Samsung redus cu 33%

Televizorul LED Smart Samsung din campania de reduceri a celor de la eMAG vine cu o tehnologie speciala HDR 4K, un ecran cu o diagonala de 100 de cm si o rezolutie Ultra HD/ 4K. Il puteti cumpara cu o reducere de 33% de AICI.

Televizor LED Smart Sharp redus cu 23%

Televizorul LED Smart Sharp din campania de reduceri a celor de la eMAG vine cu un ecran a carui diagonala este de 123 cm si o rezolutie Ultra HD/ 4K. Il puteti cumpara cu o reducere de 23% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: REDPIXEL.PL / shutterstock.com